Bemutatkozás

Benedek Miklós - alapító, ügyvezető


Miklós kereskedelmi szakos közgazdászként szerezte alapdiplomáját, amit később vállalatfinanszírozás, számvitel szakos mesterképzéssel egészített ki. OKJ-s képzés keretében szerezte meg a mérlegképes könyvelői, majd az adótanácsadói képesítéseket, majd 2017-ben az amerikai Institute of Internal Auditors intézet CIA (Certified Internal Auditor) képesítését.
Az elmúlt két évtizedben vállalati működéssel foglalkozott, ahol pénzügyi vállalkozásoknál, pénzintézeteknél és az iparvállalatoknál szerzett széles körű tapasztalatot Magyarországon és Németországban a belső ellenőrzés területén.
Kisvállalati szektorhoz való kötődése a főiskola befejezéséhez nyúlik vissza, amikor megalapította Könyvelőirodáját. Az utóbbi 20 évben számos kisvállalat indulásánál és későbbi működésében volt jelen, így adta magát, hogy a pénzügyi-, és iparvállalati szektorban szerzett vállalatirányítási tapasztalatát üzletviteli tanácsadóként itt is hasznosítsa.

Küldetésünk

A kialakított folyamatainkon, szakmai tapasztalatunkon és kapcsolatrendszerünkön keresztül hozzásegítsük ügyfeleinket a sikeres működéshez.

Kiemelt partnereink